• Betaalbare starterswoningen
  • Toplocatie's in Nijmegen
  • Duurzaam ontwikkelen

Projecten

Projecten

Bekijk hieronder een aantal van onze prachtige projecten.

Acaciastraat

3 zelfstandige appartementen

Dit pand ligt in het mooie Nijmegen-Oost. Tussen de prachtige natuur in Berg en dal en het bruisende stadscentrum in. Dit prachtige karakteristieke pand is gesplitst naar 3 een- en tweekamerappartementen, met een ruime tuin. Bij de transformatie hebben wij rekening gehouden met de karakteristieke kenmerken van het pand, maar is de woning wel aangepast aan het gewenste wooncomfort.

Vinkegas

5 zelfstandige appartementen

Op steenworp afstand van de Waalkade, is dit prachtige project gelegen. Een rustig stuk van Nijmegen, maar toch binnen enkele seconde in het bruisende stadcentrum. Een karakteristiek pand, maar zowel aan de binnen als de buitenkant sterk verouderd. Met de aankoop van dit pand heeft Ampire Vastgoedgroep ruimte weten te creëren voor vijf prachtige appartementen.

Ziekerstraat

1 commerciële ruimte en 2 zelfstandige appartementen

Dit project is gelegen in het bruisende centrum van Nijmegen. De begane grond bestaat uit een winkelruimte. Deze is getransformeerd naar een Zlim-studio, een sportschool voor vrouwen. De eerste en tweede verdieping waren voorheen een zeer verouderde en verwaarloosde studentenwoning met 4 kamers. Met de aankoop van dit pand heeft Ampire Vastgoedgroep ruimte weten te creëren voor twee prachtige appartementen.

Jan van Goyenstraat

4 zelfstandige appartementen

Eén van onze eerste projecten in Nijmegen was een pand in de wijk Hunnerberg, in Nijmegen-Oost. Een karakteristiek pand van ruim, maar zowel aan de binnen als de buitenkant sterk verouderd. De woning was bijvoorbeeld niet voorzien van centrale verwarming. Met de aankoop van dit pand heeft Ampire Vastgoedgroep ruimte weten te creëren voor vier prachtige appartementen.

Athlonestraat

4 zelfstandige appartementen

Op steenworp afstand van het prachtige Julianapark, is dit project gelegen. Een rustig stuk van Nijmegen, in de wijk Altrade, maar toch op loopafstand van het bruisende stadscentrum. In dit project bevond zich voorheen op de eerste en tweede etage de woonverdiepingen. Op de begane grond bevond zich een grote opslag met garage.

Parkdwarsstraat

3 zelfstandige appartementen

Een karakteristiek pand op een toplocatie in Nijmegen. Om de hoek van het stadscentrum en steenworp afstand van het Kronenburgerpark. Met de aankoop van dit pand heeft Ampire Vastgoedgroep ruimte weten te creëren voor drie prachtige appartementen.

Heemraadssingel

3 zelfstandige appartementen

In 2021 hebben wij een herenhuis getransformeerd naar 3 zeer luxe en high-end woningen. In het souterrain en bel-etage realiseren wij een ruime benedenwoning van maar liefst 300m2. Op de eerste etage een Urban City Apartment en op de bovenste verdieping een geweldig penthouse met een dakterras dat is voorzien van een panoramisch uitzicht op de skyline.

Rottekade

Een riante villa

Dit project op de Rottekade in Rotterdam betreft een uitgebreide renovatie van een ruime villa. Hierbij hebben we de nadruk gelegd op het creëren van natuurlijk licht, wat resulteert in een warme en huiselijke sfeer. Na de transformatie is er een prachtig woonhuis ontstaan, met vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime open keuken.

Binnenkort meer!

Graafseweg

43 wooneenheden

Dit pand op de Graafseweg is een karakteristiek en imposant object uit omstreeks 1879. Dit historische object is gelegen in een beschermd stadsgezicht en heeft in het verleden gedient als een hotel. Het oude hotel is in de periode 2012- 2014 geheel gerenoveerd naar 43 wooneenheden. Het pand beslaat 4 bouwlagen; een souterrain, begane grond, eerste- en tweede verdieping. Ampire is sinds kort eigenaar van dit prachtige pand.

Prins Bernhardstraat

Kantoor en 6 zelfstandige appartementen

Dit karakteristieke gebouw, gelegen aan de Prins Bernhardstraat, is een prachtig herenhuis dat binnenkort als de nieuwe locatie voor ons kantoor zal dienen. De overige ruimte wordt omgebouwd tot zes hoogwaardige appartementen. De ligging van dit pand is super gunstig, aangezien het dicht bij het centrum van Nijmegen ligt. Het gebouw is voorzien van verschillende historische kenmerken, we doen ons best om deze zoveel mogelijk te behouden.

Hertogplein

Pilatesstudio, koffiebar en 4 zelfstandige appartementen

Midden in het bruisende centrum van Nijmegen ligt het gezellige Hertogplein. Het pand wordt momenteel getransformeerd naar vier hoogwaardige appartementen. Naast deze prachtige woonruimtes zal het pand ook ruimte bieden aan een moderne pilatesstudio met een gezellige koffiebar. Zo krijgt dit historische gebouw een nieuw leven ingeblazen en ontstaat er een nieuwe ontmoetingsplaats.

Krayenhofflaan

5 zelfstandige appartementen

Dit prachtige herenhuis op de Krayenhoflaan is recent getransformeerd naar 5 hoogwaardige koopappartementen. Het pand was sterk verouderd en toe aan een transformatie, in plaats van huurappartementen maken wij nu plaats voor koopappartementen. Het pand bevindt zich aan de rand van de wijk Biezen in Nijmegen-west. Deze locatie heeft veel plus punten zo ben je super dicht bij de stad, maar zit je niet midden in de drukte van het centrum.

Pontanusstraat

8 zelfstandige appartementen

In het prachtige Nijmegen-Oost ondergaat dit herenhuis momenteel een transformatie naar 8 exclusieve studio’s en appartementen. Met een groeiende vraag naar dit type woningen, verwachten we een snelle verhuur. De studio’s en appartementen worden zorgvuldig ontworpen met alle nodige voorzieningen en met een slimme indeling voor optimaal gebruik van de ruimte. Bovendien doen we ons best om de karakteristieke eigenschappen van het pand te behouden. De locatie is ideaal, dicht bij het bruisende centrum maar in een rustige omgeving.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik