• Betaalbare starterswoningen
  • Toplocatie's in Nijmegen
  • Duurzaam ontwikkelen

Creatief, integer, professioneel en vernieuwend.

Dit zijn de kernwaarden van Ampire Invest, een moderne vastgoedorganisatie die risicodragende en langdurige relaties aan durft te gaan met vastgoedprojecten en collega-vastgoedfanaten. Hierdoor wordt een samenwerking al snel als prettig ervaren.

Waarom u Ampire wilt toevoegen aan uw netwerk.

Solide koper

Zonder financieringsvoorbehoud

Ontwikkelende eindbelegger

Professioneel & Integer

DSCF6367

Onderscheidend door unieke aanpak

Als vastgoedbelegger onderscheiden we ons graag van anderen. We werken hard aan een positief imago. Dat doen we onder meer door onze bijzondere aanpak. In tegenstelling tot veel andere vastgoedbeleggers koopt Ampire Vastgoedgroep geen starterswoningen aan, we creëren ze. Onze focus ligt op objecten in of rondom de 19e eeuwse schil van Nijmegen. Maar na de aankoop van dergelijke panden steken we de handen flink uit de mouwen en worden kosten noch moeite gespaard om iets moois te maken, passend bij de buurt en doelgroep. Unieke starterswoningen, met een bijzondere ambiance.

 

Leefbaarheid

Ampire Vastgoedgroep heeft veel aandacht voor de leefbaarheid in een straat en wijk. Wij zijn gesprekspartner van de Gemeente Nijmegen en zetten ons in voor een goede woonbalans tussen verschillende doelgroepen. Onze speerpunten hierbij zijn:

– Veiligheid & leefbaarheid
– Behoud van de historische 19e eeuwse schil

– Groen & milieu

– Sociale Cohesie

  • Om het woningaanbod in Nijmegen in balans te houden richt Ampire Vastgoedgroep zich voornamelijk op de mogelijkheden voor starters, om zo de wijk jong en dynamisch te houden.
DSCF6367
DSCF6367

Duurzaamheid

Onze kijk op projecten is creatief en vernieuwend. Voor we een pand aankopen, kijken we niet alleen naar de optimaal mogelijke invulling, maar ook naar de locatie, de leefbaarheid en de sociale cohesie in de wijk. De focus ligt op het behoud van originele elementen, de sfeer en de charme van het pand. Authentieke details van toen, waar nodig gerestaureerd, combineren we met duurzame producten van nu. We kiezen voor circulair verbouwen, met hart voor historie en oog voor de toekomst. Naast hergebruik van oude materialen, kiezen we zoveel mogelijk voor duurzame, waar mogelijk gerecyclede, producten en streven we naar een zo hoog mogelijk haalbaar energielabel.
” Hart voor historie, oog voor de toekomst.” 

“Wij kopen geen starterswoningen,
wij creëren ze”

Dit is wat andere over ons zeggen

Schrijf ook een recensie over ons

Ampire vastgoedgroep, is een fijne partij om mee samen te werken prettig in omgang en communicatie. Op het moment dat er een pand aangekocht is en er word asbest aangetroffen worden wij ingeschakeld als gecertificeerd bedrijf om te zorgen dat het z.s.m. verwijderd word zodat ze daarna kunnen starten met
de renovatie.

- Wesley Geartner -

Super blij met mijn appartement, alles is netjes, luxe en goed geregeld!

- P Born -

"Ik woon nu bijna een jaar voor Ampire. Ben erg tevreden. Fantastisch locatie en mooi afgewerkt. Als er iets is, dan maak je een melding in het systeem en wordt het daarna opgepakt! Kijken dan naar wanneer het voor jou uitkomt en denken
met je mee. "

- Kelly Rovers -

Contact opnemen

Heb je vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Oranjesingel 62
6511 NX Nijmegen

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik