• Betaalbare starterswoningen
  • Toplocatie's in Nijmegen
  • Duurzaam ontwikkelen

Werkwijze

Wij zijn altijd op zoek naar de mooie pareltjes binnen het vastgoed in Nijmegen.

Ampire Invest koopt uw woning in vier overzichtelijke stappen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u ons bod geaccepteerd? Dan is uw huis onvoorwaardelijk verkocht. Geen verrassingen of ‘onder voorbehoud’ meer.

Oranjesingel-2-768×512
DSCF6367

Stap 1

Contactmoment

Wij zijn erg benieuwd wat voor woning u aan wilt bieden! Middels het onderstaande invulformulier kunt u de eerste informatie invullen en aangeven op welke manier wij met u in contact mogen komen. Mocht u nog bijzonderheden hebben of alleen tussen bepaalde tijden beschikbaar zijn kunt u dit ook via het formulier aangeven. Dit contactmoment is geheel vrijblijvend voor beide partijen. Heeft u momenteel geen woning om aan te bieden? Maar bent u benieuwd naar wat wij in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen, is dit altijd mogelijk.

 

Stap 2

Vrijblijvend gesprek

Nadat uw informatie bij ons is binnengekomen gaan wij hiermee aan de slag en zorgen wij ervoor dat wij goed voorbereid met u in contact komen. Tijdens het contactmoment maken wij altijd graag een afspraak voor een bezichtiging om te kijken naar uw woning. Alleen door middel van een bezichtiging krijgen wij een goed beeld van uw woning. Aan de hand van deze vrijblijvende bezichtiging beoordelen wij of onze interesse gewekt is.

DSCF6367
DSCF5935

Stap 3

Transparant proces

Het is mogelijk om uw woning rechtsreeks aan Ampire aan te bieden. Mocht u het toch prettiger vinden om een makelaar in de arm te nemen die u begeleid tijdens het verkoopproces, in plaats van rechtstreek aan Ampire te verkopen is dit ook een mogelijkheid. Doordat u bij Ampire zelf een makelaar, taxateur en notaris kunt kiezen, blijft het proces transparant voor beide partijen, waarbij u de regie in eigen handen heeft. Komen wij tot een overeenkomst? Dan zijn de kosten voor de makelaar, taxateur en notaris voor ons.

Stap 4

Onvoorwaardelijk bod

Aan de hand van de bezichtiging en eventuele taxatie doen wij een bod op uw woning. Heeft u ons bod geaccepteerd? Dan is uw huis onvoorwaardelijk verkocht. Dat wil zeggen dat u niet meer voor verassingen komt te staan of financiering ‘onder voorbehoud’. Wij zorgen voor professionele documentatie, waaronder een NVM-koopovereenkomst. Het afgesproken bedrag staat op de dag van de overdracht op de rekening van de notaris.

DSCF6367

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik