• Betaalbare starterswoningen
  • Toplocatie's in Nijmegen
  • Duurzaam ontwikkelen

Ampire Vastgoedgroep

Vanuit ons kantoor aan de Oranjesingel in Nijmegen zijn wij actief op de Nijmeegse vastgoedmarkt. Onze werkzaamheden hebben we onderverdeeld in vier afzonderlijke bedrijfsonderdelen. Deze onderdelen vormen gezamenlijk de Ampire Vastgoedgroep.

De kernactiviteiten zijn toegespitst op de woningmarkt waarbij de focus ligt op waarde toevoegen aan onze mooie stad. Dit doen we door maatschappelijk en duurzaam te ondernemen en de starters op de woningmarkt een kans te geven op een kwalitatieve en betaalbare woning.

Oranjesingel-2-768×512

De gezichten achter ons bedrijf

DSCF6204

Abdel Bouharrou

Dagelijks houdt ik mij bezig met alle zaken rondom de realisatie van de appartementen. Deze werkzaamheden variëren van planning tot aansturing van het bouwteam, van de inkoop van materialen tot het uitzetten van een bouwkundig plan. Hierbij is overzicht en geduld key. Wat mij het meest aanspreekt is de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Elke keer weer is het doel om in samenwerking met het team van ieder project iets moois te maken.

LinkedInE-mail

DSCF6027-1-1

Evie Lange

Het samenbrengen van vraag en aanbod is iets wat mij voldoening geeft. Iets wat ik bij Ampire zeker in kan zetten. Dit doe ik onder andere door de verhuur van de appartementen, de marketing en een blik te werpen op de indeling van de appartementen, met de vraag in het achterhoofd: “Hoe heeft de huurder optimaal genot van de ruimte?” Het leuke aan werken bij Ampire is de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Link hieronder!

LinkedInE-mail

DSCF5791

Mohammed Bouharrou

Als Chief Operational Officer ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle operationele zaken binnen Ampire Vastgoedgroep. Ik ben het eerste aanspreekpunt, zowel in- als extern. Het leuke aan mijn vak vind ik het nauwe contact met het team,het implementeren van onze operationele strategieën en het najagen van onze bedrijfsdoelstellingen. Zie jij het wel zitten om met mij samen te werken? Link hieronder!

LinkedInE-mail

DSCF6204

Karine Berns

Een echt mensenmens, dat ben ik. In mijn carrière heeft het contact met mensen altijd centraal gestaan. Zelf kom ik uit de lifestyle en voedingsbranche waarbij ik mensen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl begeleid. Hier heb ik geleerd écht te luisteren naar de wensen en doelen van mijn klanten. Deze ervaring komt heel goed van pas bij Ampire Vastgoedgroep! Wat wil iemand bereiken? Waar willen we met zijn allen naartoe? Deze vragen beantwoorden en begeleiden tot een succesvol resultaat, dat is mij op het lijf geschreven! Zie jij het wel zitten om met Ampire samen te werken?

LinkedInE-mail

DSCF6027-1-1

Teun Pero​

Naast mijn opleiding Bedrijfskunde werk ik al enkele jaren met veel plezier bij Ampire Vastgoedgroep. Het leuke aan mijn werk is dat ik mijn studie direct kan toepassen in de praktijk en de ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen. Mijn dagelijkse werkzaamheden focussen zich op de tak Ampire Bouw waarbij mijn focus ligt op de budgetten, planningen en contacten met onze partners. Samen met mijn collega’s hebben we het doel om mooie appartementen te realiseren voor onze toekomstige huurders.

LinkedInE-mail

DSCF5965

Amar Bouharrou

Als je mij al eens ontmoet hebt dan ken je vast mijn passie en liefde voor vastgoed. De uitdaging van een vastgoedproject doet mijn bloed sneller stromen. Door te beginnen met het opknappen van kleine woningen voor de verkoop heb ik ervaring opgedaan in het realiseren van een perfecte balans tussen een bouwtraject, rendement en de wensen van de beoogde doelgroep. Door de jaren heen heb ik hierdoor een expertise ontwikkeld op het gebied van herontwikkeling en transformatieprojecten. Kansen en rendement zien waar anderen dat niet zien, thats all what it is about! Let’s meet!

LinkedInE-mail

DSCF6204

Ruby Sohilait

Ik ben dagelijks opzoek naar de mooiste panden die Nijmegen te bieden heeft. Vervolgens wordt er gekeken naar een optimale invulling van het pand, waarbij de authentieke elementen in ere blijven. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om een positieve impuls te geven aan de wijk waarin wij werkzaam zijn. Meer weten over de mogelijkheden die Ampire Invest jou te bieden heeft? Ik sta altijd open om hierover in contact te komen. 

LinkedInE-mail

DSCF5965

Bert Ijsveld 

Ik heb brede management ervaring opgedaan bij een middelgroot kennisintensief bedrijf o.a. als programmamanager, unitmanager en als locatiedirecteur in het buitenland. De laatste jaren lag mijn focus op (re-)organisatie, beleidsontwikkeling, complexe projecten, productontwikkeling en marketing. Ik beweeg me gemakkelijk in een veranderende omgeving en geef met veel enthousiasme invulling aan datgene waar een succesvolle en sterk groeiende organisatie als Ampire Vastgoedgroep behoefte aan heeft. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

LinkedInE-mail

DSCF5965

Jesse Pietersz

E-mail

Recensies

Dit is wat andere over ons zeggen.. 

Ampire vastgoedgroep, is een fijne partij om mee samen te werken prettig in omgang en communicatie. Op het moment dat er een pand aangekocht is en er word asbest aangetroffen worden wij ingeschakeld als gecertificeerd bedrijf om te zorgen dat het z.s.m. verwijderd word zodat ze daarna kunnen starten met
de renovatie.

- Wesley Geartner -

Super blij met mijn appartement, alles is netjes, luxe en goed geregeld!

- P Born -

"Ik woon nu bijna een jaar voor Ampire. Ben erg tevreden. Fantastisch locatie en mooi afgewerkt. Als er iets is, dan maak je een melding in het systeem en wordt het daarna opgepakt! Kijken dan naar wanneer het voor jou uitkomt en denken
met je mee. "

- Kelly Rovers -

Wij zijn betrokken bij de stad en haar bewoners

We geloven dat iedereen recht heeft op onderdak, voedsel en zorg. Als Nijmeegs bedrijf zetten we ons in voor de stad en bieden we steun waar we kunnen. Momenteel steunen wij diverse goede doelen. Met onderstaande lokale doelen hebben wij een vijfjarige schenkingsovereenkomst ondertekend waardoor langdurige steun is verzekerd.

Stichting straatmensen

Stichting straatmensen biedt warme maaltijden aan mensen van de straat (zwervers, verslaafden, ex-psychiatrische patiënten). De doelstellingen zijn;

– het verbeteren van het welzijn van mensen van de straat (zoals daklozen, ex-psychiatrische patiënten en verslaafden) in Nijmegen;

– het betrekken van (ex-)daklozen en (ex-)verslaafden in beleidsbepaling en praktische uitvoering van het werk;

– het behartigen van de belangen van mensen van de straat naar de Gemeente Nijmegen en Gemeentelijke instellingen toe.

Liedjesfabriek

Zieke kinderen voelen zich beter bij de liedjesfabriek.

Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. De vrijwilligers zorgen voor een plezierige afleiding en een tastbare herinnering waar de kinderen apetrots op zijn: hun eigen lied en videoclip!

Met een mobiele studio zoekt de organisatie kinderen op, aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op.  

Kinderen staan op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen.

Partner van Vincentius

De Vincentius Vereniging Nijmegen is een grote vrijwilligersorganisatie en al jaren actief op het gebied van maatschappelijke dienstverlening.

De doelstelling is om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten. Ook probeert de organisatie gezondheid te bevorderen door sport, beweging en gezond eten te stimuleren.
Dit doen zij door middel van het laagdrempelig maken van sportlessen, gezonde daghappen aan te bieden en heel veel andere activiteiten en projecten.

De slogan van de stichting spreekt voor zich; Ieder mens telt!

Woonbalans & Leefbaarheid

Ampire Vastgoedgroep heeft veel aandacht voor de leefbaarheid in een straat en wijk. Samen met Buurtplatform Wedren-Julianapark zijn wij hieromtrent gesprekspartner van de Gemeente Nijmegen.

Buurtplatform Wedren-Julianapark zet zich in voor;

– Veiligheid & leefbaarheid
– Behoud van de historische 19e eeuwse schil
– Groen & milieu
– Sociale Cohesie

Wij geloven in een goede woonbalans tussen verschillende doelgroepen in een straat. Dat houdt de wijk jong en dynamisch.

Door de toenemende studentenwoningen in Nijmegen wil Ampire de balans gezond houden door te investeren in starterswoningen. Dit aanbod is namelijk achtergebleven op het overige aanbod.

Oranjesingel-2-768×512
Oranjesingel-2-768×512

Verduurzamen

Wij zeggen wel eens een hart voor historie en oog voor de toekomst.

Wij koesteren de authentieke details en elementen van vroeger en combineren dat met luxe en duurzame elementen van nu. Het beste van toen en nu zogezegd.
 
Wij streven voor onze woningen naar het hoogst haalbare energielabel. Dit is doorgaans A, B of C bij bestaande woningen. Dit geeft de huurders een ultiem woongenot en draagt bij aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Een win-win situatie

Stadscentrum Nijmegen

Ampire Vastgoedgroep is, mede namens ondernemers en bewoners uit Nijmegen Centrum, gesprekspartner van de Gemeente Nijmegen omtrent overlast in de binnenstad door dak- en thuislozen en studentenwoningen. Inmiddels zijn grote stappen gemaakt en worden er regelmatig nieuwe plannen uitgewerkt om de overlast te beperken. De doelstelling is de leefbaarheid en veiligheid in de binnenstad optimaal te krijgen en te houden. Zo worden er bijvoorbeeld diverse initiatieven gestart om dak- en thuislozen de nodige zorg en huisvesting te bieden, maar wordt er ook aandacht besteed aan extra toezicht en handhaving waar nodig. 

Woont of werkt u zelf ook in de binnenstad? Meldt u zich dan aan om op de hoogte te blijven omtrent de ontwikkelingen. U kunt hiervoor mailen naar info@ampirevastgoedgroep.nl

Oranjesingel-2-768×512

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik