Over ons

Ampire Vastgoedgroep

Vanuit ons kantoor aan de Oranjesingel in Nijmegen zijn wij actief op de Nijmeegse vastgoedmarkt. Onze werkzaamheden hebben we onderverdeeld in vier afzonderlijke bedrijfsonderdelen. Deze onderdelen vormen gezamenlijk de Ampire Vastgoedgroep.

De kernactiviteiten zijn toegespitst op de woningmarkt waarbij de focus ligt op waarde toevoegen aan onze mooie stad. Dit doen we door maatschappelijk en duurzaam te ondernemen en de starters op de woningmarkt een kans te geven op een kwalitatieve en betaalbare woning.

De gezichten achter ons bedrijf

Amar Bouharrou

Als je mij al eens ontmoet hebt dan ken je vast mijn passie en liefde voor vastgoed. De uitdaging van een vastgoedproject doet mijn bloed sneller stromen. Door te beginnen met het opknappen van kleine woningen voor de verkoop heb ik ervaring opgedaan in het realiseren van een perfecte balans tussen een bouwtraject, rendement en de wensen van de beoogde doelgroep. Door de jaren heen heb ik hierdoor een expertise ontwikkeld op het gebied van herontwikkeling en transformatieprojecten. Kansen en rendement zien waar anderen dat niet zien, thats all what it is about! Let’s meet!

Karine Berns

Een echt mensenmens, dat ben ik. In mijn carrière heeft het contact met mensen altijd centraal gestaan. Zelf kom ik uit de lifestyle en voedingsbranche waarbij ik mensen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl begeleid. Hier heb ik geleerd écht te luisteren naar de wensen en doelen van mijn klanten. Deze ervaring komt heel goed van pas bij Ampire Vastgoedgroep! Wat wil iemand bereiken? Waar willen we met zijn allen naartoe? Deze vragen beantwoorden en begeleiden tot een succesvol resultaat, dat is mij op het lijf geschreven! Zie jij het wel zitten om met Ampire samen te werken? 

Bert IJsveld​

Ik heb brede management ervaring opgedaan bij een middelgroot kennisintensief bedrijf o.a. als programmamanager, unitmanager en als locatiedirecteur in het buitenland. De laatste jaren lag mijn focus op (re-)organisatie, beleidsontwikkeling, complexe projecten, productontwikkeling en marketing. Ik beweeg me gemakkelijk in een veranderende omgeving en geef met veel enthousiasme invulling aan datgene waar een succesvolle en sterk groeiende organisatie als Ampire Vastgoedgroep behoefte aan heeft. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Teun Pero​

Naast mijn opleiding Bedrijfskunde werk ik al enkele jaren met veel plezier bij Ampire Vastgoedgroep. Het leuke aan mijn werk is dat ik mijn studie direct kan toepassen in de praktijk en de ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen. Mijn dagelijkse werkzaamheden focussen zich op de tak Ampire Bouw waarbij mijn focus ligt op de budgetten, planningen en contacten met onze partners. Samen met mijn collega’s hebben we het doel om mooie appartementen te realiseren voor onze toekomstige huurders. 

Evie Lange

Het samenbrengen van vraag en aanbod is iets wat mij voldoening geeft. Iets wat ik bij Ampire zeker in kan zetten. Dit doe ik onder andere door de verhuur van de appartementen, de marketing en een blik te werpen op de indeling van de appartementen, met de vraag in het achterhoofd: “Hoe heeft de huurder optimaal genot van de ruimte?” Het leuke aan werken bij Ampire is de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Link hieronder!

Mohamed Bouharrou​

Ampire Recht heeft een brede ervaring op het gebied van alle aspecten die met vastgoed te maken hebben. Als jurist heb ik binnen de Ampire Vastgoedgroep ruime ervaring opgedaan. Ik probeer de juridische wereld toegankelijker te maken. In mijn werk ben ik overtuigend, volhardend en bevlogen. Mensen helpen is een van de mooiste aspecten van jurist zijn. Zie jij het wel zitten om met mij samen te werken? Link hieronder!


Abdel Bouharrou

Dagelijks houdt ik mij bezig met alle zaken rondom de realisatie van de appartementen. Deze werkzaamheden variëren van planning tot aansturing van het bouwteam, van de inkoop van materialen tot het uitzetten van een bouwkundig plan. Hierbij is overzicht en geduld key. Wat mij het meest aanspreekt is de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Elke keer weer is het doel om in samenwerking met het team van ieder project iets moois te maken.  

Ruby Sohilait ​

Ik ben dagelijks opzoek naar de mooiste panden die Nijmegen te bieden heeft. Vervolgens wordt er gekeken naar een optimale invulling van het pand, waarbij de authentieke elementen in ere blijven. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om een positieve impuls te geven aan de wijk waarin wij werkzaam zijn. Meer weten over de mogelijkheden die Ampire Invest jou te bieden heeft? Ik sta altijd open om hierover in contact te komen. 

Luuk van den Heuvel

Mijn naam is Luuk van den Heuvel en loop voor de studie Vastgoed & Makelaardij, met veel plezier stage bij Ampire Vastgoedgroep. Herontwikkeling van bestaand vastgoed heeft mijn voorkeur, om zo de woningnood deels te verhelpen. Mijn werkzaamheden binnen Ampire bestaan uit de dagelijkse acquisitie en het projectmanagement van panden in en rondom Nijmegen.

Ervaringen met Ampire

De heer FranssenNotaris
Read More
"Wij hebben door de jaren heen de overdracht van tientallen aankopen verzorgd voor Ampire waarbij elk dossier soepel en conform afspraken is verlopen."
Liliane ButinkEKS Keukenstudio
Read More
"Wij zijn de vaste keukenleverancier van Ampire. Keer op keer mogen wij weer een nieuwe keuken leveren die persoonlijk en met aandacht voor details wordt uitgekozen. Kopiëren en plakken doet Ampire niet aan, iedere woning wordt voorzien van een geheel in stijl passende maatkeuken! Het eindresultaat van iedere woning is dan ook prachtig te noemen."
Dick DraaijersNVM Makelaar
Read More
"Onlangs heb ik voor een opdrachtgever een herenhuis in Nijmegen oost verkocht aan Ampire. Het pand was gedateerd en te groot geworden voor de verkoopster. Ampire heeft na een ingrijpende verbouwing luxe starters-appartementen gerealiseerd. Een uitstekende invulling van het pand!"
Familie van de BeekVerkopers
Read More
"Ons pand in Nijmegen centrum hebben wij verkocht aan Ampire. Na 1 korte bezichtiging heeft Ampire onvoorwaardelijk het bedrag geboden dat wij vroegen. Het pand was dus snel verkocht. Wij kunnen Ampire zeker aanraden."
Tabitha LaarmanHouse2style
Read More
"Wij mogen regelmatig meedenken met Ampire over de styling van hun panden. Telkens wordt er gekeken naar het type pand en de historie erachter. Op basis daarvan wordt dan een passende invulling en uitstraling bedacht. Onlangs heeft Ampire een jugendstil herenhuis getransformeerd naar 3 hoogwaardige appartementen. Wij hebben hiervoor een invulling aangedragen met het thema “Art nouveau”. Het eindresultaat? Prachtig."
Nicole van EmmerikNVM Makelaar
Read More
"Sommige objecten zijn lastig verkoopbaar aan particulieren en lenen zich meer voor een professionele koper. Als we dergelijke objecten in onze portefeuille krijgen werken wij graag met Ampire. Het is als makelaar altijd fijn om dergelijke marktpartijen binnen het netwerk te hebben en Ampire is er daar zeker één van."
Previous
Next

Goede doelen

Wij zijn betrokken bij de stad en haar bewoners.

We geloven dat iedereen recht heeft op onderdak, voedsel en zorg. Als Nijmeegs bedrijf zetten we ons in voor de stad en bieden we steun waar we kunnen. Momenteel steunen wij diverse goede doelen. Met onderstaande lokale doelen hebben wij een vijfjarige schenkingsovereenkomst ondertekend waardoor langdurige steun is verzekerd.

Stichting straatmensen

Stichting straatmensen biedt warme maaltijden aan mensen van de straat (zwervers, verslaafden, ex-psychiatrische patiënten). De doelstellingen zijn;

– het verbeteren van het welzijn van mensen van de straat (zoals daklozen, ex-psychiatrische patiënten en verslaafden) in Nijmegen;

– het betrekken van (ex-)daklozen en (ex-)verslaafden in beleidsbepaling en praktische uitvoering van het werk;

– het behartigen van de belangen van mensen van de straat naar de Gemeente Nijmegen en Gemeentelijke instellingen toe.

 

Liedjesfabriek

Zieke kinderen voelen zich beter bij de liedjesfabriek.

Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. De vrijwilligers zorgen voor een plezierige afleiding en een tastbare herinnering waar de kinderen apetrots op zijn: hun eigen lied en videoclip!

Met een mobiele studio zoekt de organisatie kinderen op, aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op.  

Kinderen staan op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen.

Partner van Vincentius

De Vincentius Vereniging Nijmegen is een grote vrijwilligersorganisatie en al jaren actief op het gebied van maatschappelijke dienstverlening.

De doelstelling is om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten. Ook probeert de organisatie gezondheid te bevorderen door sport, beweging en gezond eten te stimuleren.
Dit doen zij door middel van het laagdrempelig maken van sportlessen, gezonde daghappen aan te bieden en heel veel andere activiteiten en projecten.

De slogan van de stichting spreekt voor zich; Ieder mens telt!

Woonbalans & Leefbaarheid

Ampire Vastgoedgroep heeft veel aandacht voor de leefbaarheid in een straat en wijk. Samen met Buurtplatform Wedren-Julianapark zijn wij hieromtrent gesprekspartner van de Gemeente Nijmegen.

Buurtplatform Wedren-Julianapark zet zich in voor;

– Veiligheid & leefbaarheid
– Behoud van de historische 19e eeuwse schil
– Groen & milieu
– Sociale Cohesie

Wij geloven in een goede woonbalans tussen verschillende doelgroepen in een straat. Dat houdt de wijk jong en dynamisch.

Door de toenemende studentenwoningen in Nijmegen wil Ampire de balans gezond houden door te investeren in starterswoningen. Dit aanbod is namelijk achtergebleven op het overige aanbod. 

Verduurzamen

Wij zeggen wel eens een hart voor historie en oog voor de toekomst.

Wij koesteren de authentieke details en elementen van vroeger en combineren dat met luxe en duurzame elementen van nu. Het beste van toen en nu zogezegd.
 
Wij streven voor onze woningen naar het hoogst haalbare energielabel. Dit is doorgaans A, B of C bij bestaande woningen. Dit geeft de huurders een ultiem woongenot en draagt bij aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Een win-win situatie.

Stadscentrum Nijmegen

Ampire Vastgoedgroep is, mede namens ondernemers en bewoners uit Nijmegen Centrum, gesprekspartner van de Gemeente Nijmegen omtrent overlast in de binnenstad door dak- en thuislozen en studentenwoningen. Inmiddels zijn grote stappen gemaakt en worden er regelmatig nieuwe plannen uitgewerkt om de overlast te beperken. De doelstelling is de leefbaarheid en veiligheid in de binnenstad optimaal te krijgen en te houden. Zo worden er bijvoorbeeld diverse initiatieven gestart om dak- en thuislozen de nodige zorg en huisvesting te bieden, maar wordt er ook aandacht besteed aan extra toezicht en handhaving waar nodig. 

Woont of werkt u zelf ook in de binnenstad? Meldt u zich dan aan om op de hoogte te blijven omtrent de ontwikkelingen. U kunt hiervoor mailen naar info@ampirevastgoedgroep.nl